طريقة عمل البيتزا بالفراخ
مساء الخير عليكم سيدتي انساتي محبين شبكة فتكات هنقدم ليكم النهاردة من اروع طريقة عمل البيتزا وهي البيتزا بالفراخ سواء بالصور والخطوات او التفاصيل المملة خطوة خطوة معانا من داخل مطبخ فتكات
مع احدث اكلات سنة 2015 تعتبر البيتزا هت من اشهي الاكلات الايطالية والتي
يعشقها الشرق الاوسط طبعا كلنا هنا النهاردة مع الشيفة عدلات اننا نعمل
بيتزا بنوع جديد هي بالفراخ او الدجاج البانيه هتقدم ليكم الطبخة في عدة
خطوات اولاها ازاي تعمل البيتزا دي علي التربيزة بتاعت المطبخ هنحضر بقي
مجموعة المكونات والمقادير اللازمة لطبختنا اول حاجه يازينات ياحبيبة قلبي
لازم تكون عندنا هنجيب عندنا فراخ بانيه مقطوعه ومخلية من العظام عجينة
بيتزا جاهزة من المطاعم معدة من قبل معلقتين كبار من صلصة الطماطم كوب
كبير من زيت الزييون نصف عبوة من جبنة رومي مبشورة أو بارميزان- مقدار قليل
من شرائح الزيتون الاخضر حسب رغبتك انتي
بصلة مقطعة شرائح رشة ملح وفلفل
نتنقل الان الي طريقة التحضير بالصور والخطوات التفاصيلية الجديدة من مطبخي اعدادي وتفكيري
1-احضري
قطع الدجاج البانيه المقطعه الي قطع صغير وقومي بالتتبيل الدجاج بالبهارات
المطلوبةفي المقادير كالملح والفلفلة والبصل المقطع الشرائح واتركيها
لفترة حتي تتبل المكونات
2-فى
وعاء اخري اسكبي فيه كمية زيت الزيتون اسكبي كمية القطع من الفراخ البانيه
المقطوعة في الزيتون واتركيها علي النار حتي ينضج الدجاج
3- قومي بتقطيع عجينة البيتزا وتحضيرها لحشوها بالدجاج عن طريق فردها في صينية فرن مدهونة من الزيت او الزبدة
4- ضيفي قطع الدجاج الي العجينة مع رش قليل من صلصة الطماطم الي وجه البيتزا
5- اسكبي مرة اخري قليل من زيت الزيتون حسب مقدار الجبنة الرومي المبشورة او النوع الاخر من الجبنة مع البيتزا
6- سخنى الفرن علي درجة حرارة عالية وجهزيه لادخال الصينية الفرن
7- ادخلي صينية البيتزا الفرن واتركيها في الفرن لمدة ربع ساعه تقريبا
8-
اخرجي البيتزا من الفرن واتركيها لتبرد ويمكنك رش صلصة الطماطم مرة اخري
مع اعواد بقدونس جميلة ومع قليل من كمية الجبن المبشورة او الجبن
الموتزاريلا والجبن البارميزان
نتنقل الان الي فقرة مشاهدة اون لاين طريقة عمل البيتزا بالفراخ مطبخ الشيف الشربينى
اون لاين اكلات ايطالية حديثة بالصور
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق